Zdroje

Tudástár

Első vezetéknélküli hálózatát telepíti, vagy csak mélyebben bele szeretne merülni hálózatának beállításában a Cloudtrax segítségével? Jó helyen jár. Amennyiben további segítségre van szüksége vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a support@open-mesh.com címen.

Belépés a cloud távfelügyeleti felületre: CloudTrax.

Nincs CloudTrax regisztrációja? regisztráljon most!

Töltse le mobil aplikációnkat:

Átirányítás: Adatlapok | Felhasználói utasítások | Videó bemutatók | Telepítési videók

 

Adatlapok

 
Datasheet
DATASHEET

OM2P Series Modular WiFi System

(Angolul) OM2P szériához tartozó hozzáférési pontok, áramellátásuk és tokozásuk ideális minden olyan megoldáshoz, ahol erős internetes lefedettség szükséges és az internet megosztására is szükség van. Minden hozzáférési pont rendelkezik átjáróval és repeaterrel, megbízható, kis méretű tokozásban.

     

 

 

Příručky

 

PLÁNOVÁNÍ SÍTĚ

Network Planning Guide

(Angolul) Eme kezelési útmutató segítségével megtervezheti cloud távvezérelt többfelhasználós vezetéknélküli hálózatát. Tárgyalja a technológiai alapfogalmakat, a Cloudtrax elérésének módját, az erős vezetéknélküli hálózatok kulcsfontosságú elemeit és további kérdéseket.

 
CLOUDTRAX

CloudTrax Quick Start Guide

(Angolul) Eme kezelési útmutató segít Önnek Cloudtraxel beállítani első vezetéknélküli hálózatát és egy master logint a CloudTrax.com oldalon. Építsen új hálózatot, adja meg a hálózat csomópontjait, fizikailag telepítse az elérési pontokat, hozza létre az alap hálózati konfigurációt.

 

CLOUDTRAX

Using the Splash Page Editor

(Angolul) Eme kezelési utasítás segít Önnek beállítani a Cloudtrax kezdő oldalát, melynek segítségével a vendégek bejelentkezhetnek az Ön hálózatába. Segít kiválasztani egy előszerkesztett sablont, magyarázza a WYSIWYG editor működését és a konfigurálható lehetőségek beállításának módját (bejelentkezés, fizetés, feltételek) az Ön szükségletei szerint.

 
CLOUDTRAX

Using Vouchers in CloudTrax

(Angolul) Jelen utasítással beállíthatja vezetéknélküli hálózatát oly módon, hogy képes legyen voucherek generálására és fogadására. A voucherek segítségével szabályozhatja az egyes felhasználók belépési jogosultságát egyedi hozzáférési kódok generálásával, melyek átadásra kerülnek a felhasználók részére.A voucherek lehetnek időkorlátosak, de korlátozható velük a felhasználható sávszélesség is (sebesség), ami ideális lehet szállodák, kávéházak, apartmanok stb. számára ahol a felhasználók hozzáférését bizonyos időintervallumra szeretné korlátozni.

 

CLOUDTRAX

Using PayPal in CloudTrax

(Angolul) Jelen utasítás segítségével beállíthatja vezetéknélküli hálózatát úgy, hogy az a PayPal rendszeren keresztül díjazásért legyen használható. A PayPal segítségével a felhasználók részére számlázható az időbeni hozzáférés, de fizethetnek az igénybevett sávszélesség alapján is.

 
CLOUDTRAX

Using CloudTrax Lobby Assistant

(Angolul) Eme felhasználói segédlet bemutatja, hogyan hozzon létre vouchereket a Lobby Assistant segítségével, hogyan nyomtassa ki vagy tekintse át őket. A Lobby Assistant ingyenes online eszköz mely segítségével a szálloda személyzete, a házfelügyelő stb. valós időben működő vouchereket hozhat létre, melyekkel az Ön vendégei, bérlői, ügyfelei csatlakozhatnak vezetéknélküli hálózatához. A voucherek időben vagy sávszélességben is korlátozhatók.

 

 

Oktató videók

 
   

 

 

Telepítési videó segédlet