Modulární hardware

Objevte jediný modulární, cloudově řízený bezdrátový systém.

Az Open-Mesh-hozzáférési pontok, tokozások és a távfelügyeleti felület integrált működtetésű, hogy Ön akár vállalati szintű hálózatát lényegesen kisebb időbeli és pénzbeli ráfordítással állíthassa üzembe.

 

Modularitásra tervezve

A hozzáférési pontok és az eszközök gondosan tervezettek, hogy jól működjenek együtt. Egyszerűen válassza meg a hozzáférési pontot, mely megfelel az Ön igényeinek – hatótávolság, sebesség, vagy legkedvezőbb ár alapján– majd válasszon egy burkolatot mely illeszkedik az eszköz környezetéhez. Cserélhet, frissíthet, áthelyezhet, helyettesíthet, ahogy kívánja. A lehetőségek kifogyhatatlanok.

Cloud távfelügyelet

Ami régen helyszíni szerver installációt igényelt, az mostantól internetes böngésző és az ingyenesen szolgáltatott Cloudtrax távfelügyeleti felület segítségével távolról is elvégezhető. A Cloudtrax telis-tele van hatékony eszközökkel, melyek az IT területen dolgozó profi felhasználók igényeit is kielégítik, emellett egyszerű is, hogy olyan felhasználók is tudják használni, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek, vagy egyáltalán nem rendelkeznek tapasztalattal a hálózatok terén. Az ár? Ingyenes: minden Open-Mesh hozzáférési pont ára tartalmazza a Cloudtrax örökös licenszét.

Mesh – nagyszámú hozzáférési ponthoz tervezve.

Minden Open-Mesh hozzáférési pont nagyszámú csatlakozási lehetőséget biztosít. Ez annyit jelent, hogy felinstallálja az eszközöket, ahogy a hagyományos hozzáférési pontokat szokás, melyek vezetékesen kapcsolódnak az internethez, majd csatlakoztatja azokat az eszközöket, melyekhez csak tápfeszültség szükséges, ezáltal növelhető a lefedettség, mindenhol ahol ez szükséges. Minden hozzáférési pont integráltan látja el feladatát, egységes vezetéknélküli hálózatot alkotva, melynek segítségével kábelek használata nélkül bővítheti hálózatát ingatlanainak legeldugottabb zugaiban is.

Forradalmian alacsony ár

Az Open-Mesh ára töredéke a többi olcsó, távfelügyelt, sok hozzáférési pontos vezeték nélküli hálózat költségének. Hardverrel, melynek ára belefér a legszűkebb költségvetésbe is, távfelügyeleti felülettel, ami teljesen ingyenes, az Open-Mesh a legjobb választás a leginkább költségérzékeny felhasználási formákra is. Ne tévessze meg az alacsony ár! Az Open-Mesh eléri, sőt meg is haladja a tízszeres áron kínált eszközök paramétereit is. Az Open-Mesh már 1890,- KC-tól kapható hozzáférési pontjai révén bizonyítja, hogy elérhető áron juthatunk vállalati vezetéknélküli rendszerhez.

Az Ön logója, nem a miénk!

Az Open-Mesh ideális választás a rendszergazdák, szakboltok, IT szakértő cégek számára, mert sem csomagolásainkon, sem az eszközeinken nem helyezünk el semmilyen logót, továbbá cloud távfelügyeleti felületünkön sem található semmilyen utalás vagy referencia, mely az Open-Meshre utalna, így az Ön márkajele konkurencia nélkül ragyoghat.

Mindig tökéletesen odaillő

Az Open-Mesh egyszerűsíti a vezetéknélküli rendszereket, akármilyen lefedettségre van is szüksége! Az egyszerűen használható burkolatok segítségével elhelyezheti a hozzáférési pontjait gyakorlatilag bárhol falon, plafonon, oszlopon, tetőn, fán vagy ahol kedve tartja. Az Open-Mesh OM2P szériához készült burkolatai kisméretű, de nagy teljesítményű hálózathoz kerültek kialakításra, illeszkednek az irodák, hotelek, raktárak, t??rsasházak stb. környezetébe. Vezetéknélküli hálózatot, nem hozzáférési pontokat láttatnak.

Rugalmas csatlakoztatási lehetőségek

Minden Open-Mesh hozzáférési pont támogatja a 12-20V PoE csatlakoztatást, tehát azonos csatlakozót használ, mely az Ön hozzáférési pontját összeköti az internettel, és ez a csatlakozó szolgáltathatja számára a tápfeszültséget is. Egyportos, nyolcportos vagy tizenkét portos PoE injektor bekötheti akár 100 méter távolságban levő hozzáférési pontjait is. Hálózatának bekötése soha nem volt egyszerűbb!

Mindenhol elismerik

Az Open-Mesh termékeket több millió felhasználó használja naponta világszerte, több tízezer cloud távfelügyelt rendszerben. Az Open-Mesh termékeit megtalálja az ötcsillagos hotelektől és luxusrezidenciáktól a sokszintes társasházakon át az Ön szomszédságában található kávézóig, szomszéd lakásig, háztartásokban, cégeknél amelyeket Ön is ismer. Csatlakozzon Ön is ahhoz a sok ezer emberhez, akik már felismerték a cloud távfelügyelt vezeték nélküli hálózatok egyszerűségét, megbízhatóságát, teljesítményét.

Get started.