Beltéri tokozás moduláris ethernetes csatlakozóhoz

Beltéri tokozás moduláris ethernetes csatlakozóhoz

 

Gyors áttekintés

OM2P-LC és OM2P-HS –hez való tokozás mely lehetővé teszi az egy moduláris ethernetes csatlakozási pont kiváltását egy hozzáférési ponttal úgy hogy közben megmaradjon a vezetékes kapcsolat. Vásárolja meg itt!.
Ár: 6.990 Ft
Indoor Ethernet Jack Enclosure

Kattintson a teljes kép megjelenítéséhez

További képek

Termékleírás


Beltéri tokozás mely lehetővé teszi egy moduláris ethernetes csatlakozási pont kiváltását egy hozzáférési ponttal úgy hogy közben megmaradjon a vezetékes kapcsolat.Eredményeképpen egy professzionális, jól működő, biztonságos installációjú hozzáférési pontot kapunk, mely passzív PoE csatlakozón kap tápfeszültséget. Nézze meg a PoE csatlakozón keresztüli tápfeszültség ellátás lehetőségeit.

A második ethernet csatlakozó a hozzáférési ponthoz csatlakozik, amely bridge-n keresztül kapcsolódik a LAN-ra vagy a vendégek nyilvános hálózatára. Ez lehetőséget biztosít eme ethernet port használatára, ugyan úgy mint a vendégek WLAN hálózatának használatára, a LAN hozzáférés vagy a sávszélesség korlátozásának lehetőségével.

Az installáció a felső burkolat cseréjével és a tartozék kábel ethernetes csatlakozójának bedugásával, továbbá a hozzáférési pont tokozásba történő bepattintásával végezhető el. Amennyiben a adatporttal vagy telefonvonallal rendelkezik, csatlakozóját pattintsa be a tokba, amennyiben nem rendelkezik ilyennel használja a tartozék vakdugót. Nézze meg a részleteket videón.

Méretek: Magasság=17,1cm, mélység: 3,2cm, szélesség:8,2cm