Távfelügyeleti felület

Zažijte výkon a jednoduchost cloudově řízené sítě.

Az Open-Mesh rendszerekhez ingyenesen szolgáltatott Cloudtrax távfelügyeleti felület segít Önnek hálózata építésében, üzemeltetésében és monitorozásában, melyet a világ bármely pontjáról végezhet.

Búcsúzzon el az on-site vezérlőeszközöktől

Ami régen helyszíni szerver installációt igényelt, az mostantól internetes böngésző és az ingyenesen szolgáltatott Cloudtrax távfelügyeleti felület segítségével távolról is elvégezhető. A Cloudtrax telis-tele van hatékony eszközökkel, melyek az IT területen dolgozó profi felhasználók igényeit is kielégítik, emellett egyszerű is, hogy olyan felhasználók is tudják használni, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek, vagy egyáltalán nem rendelkeznek tapasztalattal a hálózatok terén. Az ár? Ingyenes: minden Open-Mesh hozzáférési pont ára tartalmazza a Cloudtrax örökös licenszét.

Két SSID, végtelen lehetőség.

A clud távfelügyeleti felület lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy egyidejűleg két különálló hálózatot működtessen: „nyilvános” és „privát” hálózatokat. Az Ön nyilvános hálózata egyedileg beállítható, oly módon, hogy belépési portált használjon, amíg privát hálózata úgy működhet, mint az Ön LAN hálózatának kiterjesztése. Minden hálózat tetszőlegesen elnevezhető, lehet látható vagy láthatatlan, szabadon hozzáférhet?? vagy jelszóval védett, WPA vagy WPA2 titkosítású. Minden paramétert egyszerűen beállíthat, hogy az az Ön szükségleteinek leginkább megfeleljen.

Az Ön hálózata, az Ön márkaneve

A kezdőoldal WYSIWYG editorral történő szerkeszthetősége által Ön irányítja a felhasználói élményt attól a pillanattól mikor a vendég, lakó vagy ügyfél felcsatlakozik az Ön hálózatára.

Alkosson egyedi arculatot mely hasonul az Ön weboldalához, vagy dolgozzon valamely tetszetős sablonnal, mely automatikusan hozzáigazítja magát a notebookok, táblagépek és okostelefonok szükségleteihez. A csatlakozást követően a felhasználó átirányítható bármely Ön által szabadon választott oldalra.

Akadályozza meg a hálózati visszaéléseket!

A cloud távfelügyeleti felület lehetőséget a download és upload limitek beállítására az egyes felhasználók tekintetében, így biztosítva mindenki számára a megfelelő sávszélességet.

A távfelügyeleti felület figyelésével letiltható minden olyan felhasználó, akinek a magatartása nem tetszik Önnek.

Tegye fizetőssé hálózatát! Öné marad mind a 100%.

Beléptető portál segítségével a felhasználók hitelesítését követően PayPal által működtetett biztonságos kártyás fizetési opció is beállítható, a Lobby Assistant segítségével valós idejű voucherek hozhatók létre, vagy csatlakozhatunk valamely harmadik fél által üzemeltetett reklámoldalhoz is. Ellentétben a többi cloud távfelügyeletet üzemeltető vállalkozással, mi sosem kérünk ezért egy fillért sem.*

*Csak a PayPal által számlázott tranzakciós díjakat kell megfizetnie

Biztonságos.

Az Open-Mesh tökéletes választás olyan környezetbe is, ahol fontos a biztonság: Semmilyen felhasználói adatátvitel nem kerül átküldésre szervereinkre. A nyilvános hálózaton lévő alapbeállításként beépített tűzfalaknak köszönhetően az egyes felhasználók nem láthatják egymást és nem láthatnak az Ön hálózatába sem.

Amennyiben magasabb biztonsági szintet szeretne, biztosítsa egyik vagy mindkét hálózatát SSID vagy WPA titkosítással és rejtse el azokat.

Bizonyítható megbízhatóság

A Cloud távfelügyeleti felület az Amazon által működtetett megbízható és biztosnságos EC2 eszközön fut. A globális 99,9% uptime elérhetőséggel az Amazon biztosítja, hogy a cloud távfelügyelet felület rendelkezésére álljon, amikor az szükséges.

Ha az Ön eszközének megszakadna a kapcsolata a cloud távfelügyelettel, ez a hálózat működését nem befolyásolja, mivel az adatfogalom nem megy át a távfelügyeleti rendszeren. Ahogy a kapcsolat helyreáll, minden berendezés újra bejelentkezik és lefolytatja az új konfiguráció ellenőrzését, továbbá jelenti hálózati állapotát.

Automatikus hibajelentések

Nincs ideje naponta figyelni hálózatának állapotát? Ne féljen. Amennyiben valamely hozzáférési pont kommunikációja megszakad és az nem áll helyre egy órán belül a Cloudtrax automatikusan e-mailben értesíti Önt, vagy akit Ön értesítendőként megjelöl.

A hibaüzenetek küldése egyszerűen beállítható vagy kikapcsolható, segítségükkel állandó képet kaphat vezeték nélküli hálózatának aktuális állapotáról.

Távfelügyelet akárhonnan.

A Cloudtrax az egyetlen olyan cloud hálózati távfelügyeleti felület, mely ingyenesen lehetővé teszi a csatlakozást iOS és Android eszközökről, így bárhonnan követni tudja hálózati történéseit.

Percenként jelentést kaphat az egyes felhasználók adatforgalmáról, az egyes csomópontok státuszáról, a hálózati sebességről, mindezt okostelefonon vagy táblagépen figyelheti. Amennyiben több funkcióra van szüksége egyszerűen lépjen be a cloudtrax.com oldalra bármely gépről bármely böngészővel*.

Download CloudTrax from the App Store Download CloudTrax in Android Market
*egyes funkciókhoz Firefox szükséges

Get started.